Rreth nesh

Surveyeah dërgon sondazhe të paguara në internet anëtarëve të tij. Puna jonë është të gjejmë njerëz që u përgjigjen pyetje e nga shtëpia rreth grupeve të njohura internacionale.

Në shkëmbim të kohës së harxhuar për t’ju përgjigjur sondazheve , ju do të fitoni dollarë ose paund të konvertuaraPayPal/Skrill/Western Union/Moneygram dhe Amazon kupona dhuratë, ju mund ti dhuroni ato edhe një shoqateje bamirësie.

Një qëllim që ne kemi është të ndihmojmë studentët dhe studentët e diplomuar të përfundojnë tezën e tyre duke gjetur persona që i korrespondojnë kërkimeve të tyre .

Ne gjindemi në rrjetën e internetit që nga Shkurti i 2014, dhe jemi aktualisht të pranishëm në 123 shtete në gjithë botën në të pestë continentet.

Edhe pse ne, me shumë mundësi nuk do t’ju bëjmë të pasur, ne gjithmonë do të jemi më judhe shpresojme t’ju japim një ndihmë me artikujtë tonë dhe t’ju përcjellim positivitetin tonë, diçka për të cilin kemi nevojë shumë e më shumë këto ditë.

Zbuloni më shumë mbi sondazhet tona të paguara

Nga moda të makinat, nga guzhinat tek teknologjia, nga shtëpia tek udhëtimet, ju do të merrni sondazhe mbi një seri të gjërë argumentash në linjë më profilin tuaj dhe me preferencat tuaja. Ju mund ti plotësoni ato kur të dëshironi dhe ku të dëshironi dhe ato shumë rrallë kërkojnë më shumë se 15 minuta nga koha juaj.

Për të mësuar sesi të maksimizoni fitimet tuaja me sondazhe të paguara, klikoni këtu.

Çfarë përfaqsojnë tre majmunat?

Shumë kohë përpara në Lindje, tre majmunat e zgjuar përfaqsonin “mos shiko asgjë të keqe”,”mos dëgjo asgjë të keqe”,”mos flit asgjë të keqe”. Gjithashtu ka qënë dhe një majmun i katërt me krahët e kryqëzuar, që përfaqëson shprehjen “mos bëj asgjë të keqe”. Koncepti i thellë që ndodhet mbrapa kësaj është që në qoftë se një person nuk shikon ose dëgjon një diçka të keqe, ai nuk do të jetë në gjendje të flasi keq dhe do të jetë në gjendje të bëjë vetëm mirë. Majmuni i katërt ka humbur gjatë kohës, së bashku me “majmunin e zgjuar”, dhe mesazhi është shtrembëruar në “unë nuk shikoj, unë nuk dëgjoj, unë nuk flas”.

Idea themelore që ne duam t’ju përcjellim është që ” unë shikoj mirë, dëgjoj mirë dhe jam i zoti në plotësimin e sondazheve” 🙂 Majmunat sjellin lumturi.

Rregjistrohuni dhe filoni të plotësoni sondazhe

KLIKONI KËTU
Rregjistrohuni dhe filoni të plotësoni sondazhe