Fito online

Si të rrisni fitimet tuaja me sondazhe të paguara në internet

Të fitosh pak euro extra me sondazhe në internet është e lehtë dhe e sigurtë, dhe është gjithmonë mirë të përvetsosh disa truke të tregtisë.
Për të fiutar sa më shumë me sondazhe të paguara, në ju rekomandojmë të…

Si të rrisni fitimet tuaja me sondazhe të paguara në internet

Të fitosh pak euro extra me sondazhe në internet është e lehtë dhe e sigurtë, dhe është gjithmonë mirë të përvetsosh disa truce të tregtisë.

Për të fiutar sa më shumë me sondazhe të paguara, në ju rekomandojmë të…

Plotësoni profilin tuaj më të gjitha të dhënat që ju interesojnë: Shpesh përpara se të dërgohen sondazhe kompanitë zgjedhin të anketuarit e mundëshëm duke u bazuar në profilet e tyre (edhe nëpërmjet atyre anonime). Në qoftë se ju lini profilin tuaj bosh ato nuk mund të njohin në qoftë se ju jeni i përshtatshëm për kërkimin studimor të tyre dhe kjo do të uli shanset tuaja për të marrë pjesë në një sondazh. Përveç kësaj, mbasi plotësoni profilin tuaj ju do të merrni vetëm sondazhe interneti në linjë me preferencat tuaja. Llojet e sondazheve mund të jenë shumë të ndryshme: kremëra dhe locione mbas dielli,goma makinash dhe rrota aliazhi, pelena dhe antidiarreale – a ju interesojë të tëra këto argumenta?

Përgjigjuni ndershmërisht : Shumë klientë përdorin sisteme implementimi të avancuara që kuptojnë kur përgjigjet jepen rastësisht, disa fusin brenda pyetje me kurth, disa të tjerë mbajnë mend përgjigjet të dhëna më përpara mbi argumenta të ngjashme. Duke gënjyer mbi format ju nuk do të shkoni gjëkundi dhe do të rrezikoni të mos merrni më sondazhe.

Dedikoni kohën e duhur : Në qoftë se ju përgjigjeni me shpejtësi pa i lexuar përgjigjet, duke i dedikuar vetëm një minutë një sondazhi për të cilin duheshin të paktën dhjetë minuta, ju mund të mos keni të drejtë të merrni pagesën e duhur. Në të njëjtën mënyrë, meqënëse sondazhet nuk mund të ndërpriten dhe të rifillohen më vonë, është më mirë të mos dilni nga sondazhi një herë mbasi e keni filluar; për shembull,në qoftë se ju prisni tridhjetë minuta për t’ju përgjigjur një sondazhi për të cilin janë vlerësuar si kohë përgjigjeje vetëm pesë minuta, ju mund “të largoheni”nga sondazhi përpara se ta kompletoni atë.

Hapeni sa më shpejt sondazhin e paguar: Kompanitë e kërkimit të tregut që kanë nevojë për 100 përgjigjet për një sondazh, për shembull,do t’ju dërgojnë 150 email me një lidhje të sondazhit për të qenë i sigurtë që ju i merrni ato. Për të rritur mundësitë për të qenë i zoti për të plotësuar sondazhin, ne ju rekomandojmë që ju të hapni lidhjen që keni marrë brenda 24-48 orësh, në këtë mënyrë evitoni që njerëz të tjerë me një profil të një njëjtë si i juaji të përgjigjen përpara jush.

Zgjidhni gjithmonë panel in më të mirë: Edhe pse rreth jush gjinden me qindra panele, nuk ka shumë kompani që me të vërtetë krijojnë sondazhe. Këto pak kompani që merren më kërkime tregu do të përdorin me qindra panele për të gjetur përgjigjet që ato kanë nevojë. Në qoftë se ju rregjistroheni për shumë panele, ju rrezikoni të mos jeni në gjendje ti përgjigjeni një sondazhi të paguar sepse ju e keni marrë atë përpara më anë të një panelisti tjetër, në këtë rast : 1+1+1=2. Për më tepër,pikët – euro do t’ju kreditohen në llogari të paneleve të ndryshme dhe do të jetë më e veshtirë për ju të arrini në pragjet e përcaktuara.

Verifikoni pragjet: Disa sondazhe kanë pragje mashtruese të larta, për shembull 100 euro (gjithashtu ato që ofrojnë para për tu rregjistruar ose japin pikë për të plotësuar profilin zakonisht kanë pragje më të larta për tu arritur), edhe pse ju ju duket sikur po fitoni më shumë para, në të vërtetë ju do të shikoni pamundësinë për të arritur pragun e caktuar në një kohë të shkurtër. Është një sistem për të tërhequr panelistë më pak të dëshirueshëm. Surveyeah ju jep maksimumin e lirisë, duke ju lejuar të mblidhni për ç’do 10-20 euro (dollarë,paund)!

Kontrolloni pagesën : Ju kemi renditur 13 arsye për t’ju bashkuar panelit tonë në faqen e dedikuar, por në qoftë se ju po shkruheni në faqen tonë vetëm për paratë, në duam të tregohemi të ndershëm dhe transparent kështu që përveç vajzës që ndez paratë në pikturën, ju mund të ndiheni i sigurtë sepse me Surveyeah pagesa është rreth €6 neto për orë (edhe për sessione të shumëta ),por është më i larti në sektorin e sondazheve të paguara në internet (panelë të tjerë paguajnë rreth 4€,rreth 30%më pak). Për fat të keq, çmimet në këtë sektor nuk na lejojnë t’ju ofrojmë më shumë dhe më keqardhje ju njoftojmë se nuk mund të rrisim fitimet tuaja. Mund të gjini këshilla se si mund të fitoni në internet në blogun tonë.

Kontrolloni pikat-e shkëmbimit të valutave: Kini kujdes për ato që ofrojnë pikë të shumëta, është zakonisht një mënyrë për të mos treguar qartësisht sesa fitoni. Në qoftë se ju duket shumë e mirë për të qënë e vërtetë, ndoshta është kështu. Surveyeah paguan në dollarë (paund) direttore në llogarinë tuaj Paypal ose nëpërmjet kuponave Amazon, kështu ëdhtë më e qartë për të tërë.

Përgjigjuni nga kompjuteri juaj:Megjithatë ju mund të përditsoni profilin tuaj, ta kontrolloni dhe të shkarkoni balancimin nga një pajisje celulari balance (tablet ose smartphone) sepse shume sondazhe ne internet përdorin AdobeFlash, që nuk suportohet dot nga të tëra pajisjet telefonike. Kur merrni një sondazh, ju këshillojmë ta hapni në kompiuterin tuaj (PC ose në laptopin tuaj).

Shtoni adresën e emailit të nicolo[at]surveyeah.com në kontaktet tuaja: Panelisti dërgohen me qindëra emaile çdo ditë pjesëtarëve të tij, dhe disa ofrues internetit (Yahoo, Gmail, Outlook, etc.) i dërgojnë emailet në dosjen spam, duke bërë të dukur kështu sikur nuk i kemi marrë ato. Në qoftë se, sondazhi nuk hapet mbasi klikoni në lidhjen e emailit, ju mund ta kopjoni dhe ta ngjisni atë direkt në një skedë të re në adresën tuaj që gjindet në shiritin e shfletuesit tuaj.

Përditoni shfetuesin tuaj: Sigurohuni që të keni shkarikuar variantin e fundit të Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, etj. Në mënyrë që të minimizoni cfarëdolloj problemi në lidhjen më sisteme t e ndryshme të operimit.

Përgjigjuni nga shtëpia: Në qoftë se sondazhi i krijuar nga klienti monitoron adresën IP dhe ju jeni përpjekur të Përgjigjuni nga jashtë shtetit, ju nuk do të jeni në gjendje të merrni pjesë në sondazh in e paguar, created by the client monitors the IP address and you tried to answer from abroad, you would not be able to take part in the paid survey, vetëm Në qoftë se keni një trajnim mbi hakerat.

Eja dhe bashkohuni më në në facendo tonë të Facebook: Njësoj “si në” “ dhe ju do të viheni në dijeni mbi lamjet e fundit dhe mbi përmirësimet e shërbimit!

Ndahi eksperiencën: Në qoftë se ju pëlqen faqja e internetit i Surveyeah, ndajeni atë me miqtë tuaj, kolegë ose të afërm.

Nëse keni ndonjë pyetje mos hezitoni të lini një koment ose të kontaktoni skuadrën e Surveyeah!