Si funksionon

Rregjistrohuni, përgjigjuni sondazheve , dhe fitoni para.

Mbasi të rregjistrohuni dhe të plotësoni profilin, ju do të filoni shumë shpejt të merrni sondazhe me anë të e-mailit. Sapo ti keni përfunduar do t’ju kreditohen dollarët ose paundët e parë. Kur ju të arrini minimumin ju mund të merrni para mënyrë anë të llogarisë tuaj PayPal ose mund ti ktheni ato në kupona dhuratash fantastike.

Sondazhet dërgohen nga grupet internazionale më të mëdhaja që janë operativ në vëndin tuaj, marka të mëdhaja me të cilat ju jeni të njohura, të cilat janë të interesuara të dijnë opinionin tuaj rreth produkteve të reja që do të hidhen në treg.

Disa shembuj? Përpara se një produkt të shitet në supermarkatë, se një makinë të montohet, ose një artikull mode të futet në prodhim, kërkimet në treg bëhen në mënyrë që të kuptohet se çfarë preferencash kanë njerëzit, duke zbuluar kështu investimente fitimprurëse dhe jo.

Së bashku me pjesëtarë të tjerë të Surveyeah, ti do të vendossësh se çfarëdolloj do të shitet në vendin tënd dhe çfarë veçorie do të ketë.

Diçka tjetër janë dhe këkimet e studentëve;përgjigjet tuaja do të ndihmojnë studentët e diplomuar dhe akoma jo të kompletojnë tezat e tyre.

Në jemi të gatshëm 24 orëti përgjigjemi pyetjeve tuaja, ju mund të na shkruani një email ose të na kontaktoni me anë të Facebook .

Trasparencë në maksimum nga ana jonë dhe respekt në maksimum për privatësinë tuaj ; juve nuk do t’ju kërkohet të jepni emrin tuaj të plotë. Në fakt, ne publikojmë artikuj në blogun tonë rreth si mund të mbroni identitetin tuaj në Internet.

Në nuk do t’ju kërkojmë asnjëherë detaje banke për të dërguar pagesat dhe shërbimi do të jetë gjitmonë i lirë.

Nuk ju kërkohet të na jepni adresën tuaj, kuponat janë dixhital dhe ne nuk do t’ju dërgojmë asnjë llogaria reklame në emailin tuaj.

Nuk do t’ju dërgojmë kurrë reklama apo spam.

Ne ju kërkojmë vetëm që ti përgjigjeni ndershmërisht sondazhevetë paguara që ju merrni..

Opinoni juaj është ai që na intereson!

Na shkruani bashkë me komentet tuaja,, në qoftë se janë positive do ti vendosim ato në faqen tonë kryesore :), përndryshe do të do të marrim për zemër atë që ju na rekomandoni në mënyrë që të përmirësohemi.

Rregjistrohuni dhe filoni të plotësoni sondazhe

KLIKONI KËTU
Rregjistrohuni dhe filoni të plotësoni sondazhe