FAK

Sondazhet e paguara në internet Surveyeah janë një mënyrë e madhe dhe e sigurtë për të fituar pak të ardhura direkt nga shtëpia.

Nëse keni një pyetje dhe nuk mund ta gjini dot përgjigjen në mes të atyre që gjinden më poshtë, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni duke përdorur formularin e reagimeve në faqen e kontaktit.

Kjo faqe është gjithmonë e përditsuar; këtu ne do të të vendosim pyetjet/përgjigjet më të shpeshta që marrin prej jush kështu që ju mund të na ndihmoni gjithmonë për të qenë të përditsuar.

Majmuni i vogël fak

Paneli i konsumatorit Surveyeah

Çfarë është Surveyeah?

Surveyeah është një panel konsumatori, ku ju duke u rregjistruar mund të merrni pjesë në kërkimet e tregut dhe mund të jepni idenë tuaj mbi veçoritë e disa produkteve që nuk janë hedhur akoma në treg. Ju do të merrni sondazhet tuaja me anë të e-mailit dhe mbasi ti plotësoni ato do të shikoni si rriten fitimet tuaja.

Për tu rregjistruar a duhet të paguajmë?

Rregjistrimi është i lirë, ju vetëm mund të fitoni para. Nuk do t’ju kërkohen detaje të llogarisë suaj, por vetëm një adresë emaili për transfertat e PayPal. Ose ndryshe, ju mund të kërkoni kupona dhuratë të cilat do t’ju dërgohen në formatin dixhital ( adresa juaj nuk është e nevojshme).

A munden të tërë të rregjistrohen me surveyeah?

Për të marrë pjesë në sondazhet e paguara ju duhet të keni mbushur 18 vjeç ose më shumë dhe të jetoni në një nga shtetet e zgjedhura Ne jemi gjithmonë në kërkim të profileve të ndryshme në mënyrë që të kemi një seri modelesh përfaqsuese.

A janë të dhënat e mia të sigurta?

Patjetër, ju mund të zgjidhni në qoftë se dëshironi të plotësoni profilin tuaj në mënyrë anonime. Në çfarë do lloj rasti në kemi kemi marrë masa dhe do ti zbatojmë për të mbrojtur të dhënat që kanë sjellur panelistët tanë. Të dhënat që mbledhim nuk i jepen palëve të treta për të qëllime reklamash. Edhe përgjigjet që mbledhim nga sondazhe të paguara gjithmonë trajtohen dhe prezantohen në mënyrë kolektive. Ndonjë shembull? 100% e të anketuarve thonë që Suerveyeah është një faqe interneti fantastike.

Pse mblidhen disa të dhëna?

Për të zgjedhur sa më mirë sondazhet e paguara për klientët tanë (istitutet më kryesore për kërkime në Londër dhe kompanitë munltinacionale që punojnë në të tërë botën, dhe të cilat mund të dërgojnë vetëm sondazhet e duhur për interesin tënd,është e këshillueshme që ju të plotësoni gjithashtu të dhënat e mëposhtme. Sondazhet në internet janë të kalibruar sipas interesit tuaj dhe ju do të keni një eksperiencë shumë shpërblyese.

A mund ti them një miku, një kushuriri apo një kolegu?

Patjetër, ju mund të pyesni kë të doni për tu rregjistruar. Për fat të keq, për momentin nuk ka çmime plus për ato që bashkëpunojnë duke sjellur njerëz të tjerë.

Llogaria jote Surveyeah.

Si mund të hyj në llogarinë time?

Ju identifikohuni duke përdorur adresën e-mailit të rregjistrimit dhe fjalëkalimin në këtë faqe.

Unë nuk e mbaj mend fjalëkalimin, si mund ta gjej atë?

Për të rigjetur flajëkalimin tuaj, ju mund të shtypni në lidhjen e kësaj faqeje dhe duhet të vendosni adresën e e-mailit tuaj.

A mund ta ndërroj adresën time të e-mailit të rregjistrimit?

Po. Hyni në profilin tuaj, shtypni butonin e përditsimin të profilit dhe ju do të drejtoheni direkt në faqen e ndërrimit të adresën suaj së e-mailit.

A mund ta ndërroj fjalëkalimin tim?

Po. Hyni në profilin tuaj, shtypni butonin e përditsimin té profilit dhe ju do të drejtoheni direkt në faqen e ndërrimit të adresën suaj së e-mailit.

Si mund ta fshij llogarinë time?

Hyni në profilin tuaj, shtypni butonin e përditsimin të profilit dhe ju do të drejtoheni direkt në faqen ku ju mund të fshini llogarinë tuaj.

Bilançi i llogarisë dhe konvertimi

Si mund ta kontrolloj bilançin tim?

Hyni në llogarinë tuaj, shtypni butonin e dhënies së çmimeve dhe do të dërgohe i direkt mbi ekranin ku mund të kontrolloni shumën e mbledhur deri në atë moment. Fitimet e juaja do të duket në faqen kryesore dhe në seksionin e “Çmimeve”

Si funksionon sistemi i pagimit në Surveyeah?

Ju do të merrni një dhuratë mbasi plotësimit të secilit sondazh të paguar. Në llogarinë tuaj do të shikoni paratë e kredituara kur është mbledhur numri i përgjigjeve që kërkohen nga kërkesave e tregut. Mund të duhet rreth një muaj nga data e pjesëmarrjes. Krediti do të jepet në proporcion me mesataren e kohës që i duhet ç’do panelisti për të plotësuar sondazhin e paguar. Surveyeah rezervon të drejtën të mos kreditojë çmimet në qoftë se përgjigjet do të jepen rastësisht.

Kur mund ta shkarkoj shumën për tu paguar?

Ju mund të konvertoni fitimet tuaja në PayPal dhe në platforma të tilla, ose në kupona dixhitale dhuratë; ju mund të kontrolloni limitin këtu.
Ju mund të konvertoni fitimet tuaja në PayPal/Skrill/Western Union/Moneygram, ose në kupona dixhitale dhuratë. Minimuni i limitit mund të varet nga lloji i çmimit.

Si mund ti fitoni çmimet?

Hyni në llogarinë tuaj, shtypni butonin e dhënies së çmimeve dhe do të dërgohen i direkt mbi era in ku mund të kontrolloni dhe të kërkoni shumën e mbledhur deri në atë moment. Në rastin e kreditit në PayPal / Skrill/ Western Union / Moneygram ju mund të shënoni dhe një e-mail tjetër ndryshe nga i më të cilin ju jeni rregjistruar në Surveyeah.

Sondazhe të paguara online

Si mund ti përgjigjem sondazheve të paguara?

Sondazhet e paguara do të dërgohen me e-mail nga kompanitë e kërkimeve përsa i përket markave më të famshme internacionale. Sondazhet në blog nuk ju japin të drejtën e një çmimi.

Sa shumë fitoni nga sondazhet e paguara?

Pë ç’do sondazh që ju plotësoni, ju fitoni rreth £0.25 dhe £4 kjo natyrisht varet nga sa kohë zgjat, pjesa më e madhe e sondazheve zgjat nga 5-20 minuta dhe ju jep të drejtën e një krediti nga £0.50 deri në £2 ($).

Sa shumë zgjat një sondazh i paguar?

Sondazhet mund të zgjasin nga 1 minutë deri në 45 minuta, pjesa më e madhe zgjat nga 5 deri në 15 minuta.

Sa shpesh merrni sondazhe?

Për ç’do javë, mundësisht, kjo varet nga kërkesave e klientit ju mund të merrni nga 2 deri në 4 sondazhe për muaj.

Kush janë argumentat e sondazheve?

Gjithçka, por veçanërisht fushat që ju keni vendosur si preferencë.

A janë të sigurta sondazhet e paguara?

Po. Sondazhet e paguara janë një mënyrë e veçantë për të fituar pak dollarë, privatësia juaj është e garantuar ,dhe juve nuk do t’ju kërkohen të dhëna të ndjeshme.

Kur do të marr kreditin tim?

Krediti do të duket në fund të sondazhit, shuma ekzakte llogaritet mbi kohën mesatare që ç’do panelist harxhon për t’ju përgjigjur sondazhit. Mund të duhet rreth një muaj për të marrë të tëra përgjigjet për të mbyllur një sondazh.

Nuk arrij dot të hap sondazhin e paguar që më keni dërguar, çfarë mund të bëj?

Ne ju sugjerojmë të përpiqeni të kopjoni dhe të ngjisni lidhjen e sondazhit direkt në shfletuesin sepse disa ofrues interneti nuk ju lejojnë të hapni lidhjen direkt nga e-maili. Ju kujtojmë të rregjistroni adresën tonë të e-mailit nicolo[chiocciola]surveyeah.com në kontaktet tuaja kështu që e-maili jonë nuk shkon në dosjen spam. Në qoftë se keni pyetje, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni.

A mund të plotësojë sondazhe të paguara nga telefoni im (smartphone ose tableti)?

Edhe pse ju mund të hyni në profilin tuaj,mund të ndërroni fushat, dhe mund të kërkoni konvertimin në Paypal ose në çmime të tjerë nga një pajisje celulari, disa sondazhe online përdorin Flash Adobe dhe ky program shpeshherë nuk suportohet nga të tërë smartphone dhe tabletat. Për të qënë sa më i sigurtë për të ha pure një sondazh, në ju sugjerojmë që të përdorni një Kompjuter.

Unë istante i paaftë të plotësoja një sondazh, përse?

Ndonjëherë ndodh që ndonjë panelistë me një profil pak a shumë të njëjtë me tuajin ka plotësuar një numër të mjaftuesheshëm sondazhesh; ju do të merrni një sondazh tjetër të paguar mbas pak kohë. Për më shumë informacion, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni.

Unë marrë sondazhe shumë pak sondazhe, përse?

Ju jeni pjesë i një profili ku informacionet jepen për të maksimizuar marrjen e një sondazhi dhe mund të ndodhi që profili juaj nuk është shumë i kërkuar nga klientët, ose që klientët kanë më pak kërkesave tregu për të plotësuar. Në qoftë se keni pyetje, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni.

Për ç’do pyetje, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni .