Fito online

5 arsye për tu shkruar në një panel konsumatori

A keni konsideruar ndonjëherë të shkruheni në një panel konsumatori në internet? Ja ku janë 5 arsye për tu rregjistruar sot.

5 arsye për tu shkruar në një panel konsumatori

A keni konsideruar ndonjëherë të rregjistroheni në ndonjë panel konsumatori në internet? Ja ku janë 5 arsye për tu rregjistruar sot.

Panelet e sondazheve në internet, siç jemi ne këtu në Surveyeah, mbledhin informacione nga konsumatorët rreth botës mbi argumenta aktuale, mbi daljen në treg të produkteve të reja dhe mbi zakonet e konsumatorit. Panelistët i plotësojnë sondazhet nga shtëpia – ose nga kudo ku ndodhen.

Ja ku janë 5 motive që ju thonë pse duhet të merrni në konsiderim faktin për tu rregjistruar në një panel.

1. Ju jepet mundësia për të lënë gjurmë në botë.

A i thoni ndonjëherë vetes tuaj: “Ky zinxhir dore do të ishte më mirë në qoftë se …” ose “Si është e mundur që asnjë deri në këtë moment nuk ka vënë re që ky funksion i veçantë është i nevojshëm për telefonin tim?”

Kur merrni pjesë në një panel konsumatori , ju duhet të ndani këtë njohuri më kompani dhe shoqata të tjera. Do t’ju jepet mundësia rregullisht për të dhënë opinionin tuaj mbi produkte dhe shërbime të ndryshme. Ndoshta do t’ju kërkohet të jepni opinionin tuaj mbi argumenta të momentit dhe impaktin e tyre në botë.

Shoqëritë që merren më sondazhet e përdorin informacionin që marrin – kështu që duke ju përgjigjur sondazheve ju kontribuoni në influencimin e botës që ju rrethon.

2. Ju do të jeni në majë të tendencave.

Si panelist që jeni ju do të merrni sondazhe përsa i përket produkteve ekzistuese në treg – por gjithashtu edhe mbi produkte dhe shërbime që janë akoma në zhvillim e sipër. Kështu që ju do të jeni i pari që do të zbulojë për tendencat dhe për hedhjen e produkteve të reja në treg.

Dhe për më shumë akoma, njëherë që këtë produkte gjinden në treg, ju mund të thoni që ju keni ndihmuar zhvillim e tyre me opinionin tuaj.

3. Ju do të fitoni para.

Pjesëmarrja në sondazhe është e paguar. Këtu në Surveyeah në duam që ju të jeni në gjendje të zgjidhni lirisht si të përfitoni nga kompensimi juaj, prandaj ne i paguajmë panelistët tane me para direkt në llogarinë e tyre në Paypal ose më kupona dhuratë në Amazon. Sa më shumë të merrni pjesë aq më shumë do të shpërbleheni.

Ju keni dhe alternativën e dhënies së fitimet e tuaja një shoqate bamirësie, në qoftë se ju preferoni.

4. Ju mund ta bëni në ç’do kohë, dhe kudo.

Sondazhet në internet mund të plotësohen kudo ku të ndodheni dhe sa herë që të keni një moment të lirë. A rrini zgjuar tërë natën si buf? Perfekte, ju mund të merrni pjesë në mes të natës. Ose ndoshta ju keni një udhëtim të gjatë? Tan ju e dini sesi mund ti shpenzoni në mënyrë më të saktë orët e kaluara në tren.

Të plotësoni sondazhet është e lehtë dhe e shpejtë, kështu që ju nuk do të ndjeni nevojën të merrni kohë nga koha juaj e lirë. Ju do të merrni rreth 2-4 sondazhe në muaj, kjo varet nga nevojat e shoqërisë.

5. Do të argotoheni shumë!

Të tregoni opinionin tuaj është argëtuese, apo no? Përveç plotësimit të sondazheve, ju mund të keni fat të provoni aftësitë tuaja si blerës misterioz ! Sikur të shkoni në palestër falas për disa muaj rrjesht, si ju duket për shembull?

Duke menduar mbi vlerat e juaja personale, modelet e konsumimit dhe të preferencave ju lejojnë të fitoni disa nuhatje mbi sjelljen tuaj dhe mbi vlerat por gjithashtu të njihni veten tuaj më mirë.

Si mendoni atëherë, a erdhi koha për tu shkruar në panelin tonë ?

A keni akoma pyetje? Kërkoni përFAK ose Na kontaktoni.