Pse ju duhet të rregjistroheni

13 arsye për tu rregjistruar

 • Zgjidhni karakteristikat e prodhimeve të ardhshme që ndodhen në treg
 • Vëzhgoni ç’ka është e re përpara se të hidhen në treg
 • Investoni mbi kohën tuaj duke u kënaqur
 • Ndihmoni studentët për të plotësuar kërkime të ndryshme për studi të e tyre
 • Merrni këshilla të vlefshme në si mund të kurseni para pa ndryshuar stilin e jetës tuaj
 • Rregjistrimi është anonim dhe i lirë (dhe gjithmonë do të jetë kështu)
 • Ju mund të fitoni online (10,20 dollarë – paund, për këtë hobi të paguar, kjo nuk është punë)
 • Ju mund të zgjidhni ti dhuroni të ardhurat që fitoni një shoqateje bamirësie
 • Ju mund të paguheni në kupona dhuratë Amazon
 • Fitoni dollarë ose paund me PayPal
 • Sondazhet e paguara online janë një proçedurë e sigurtë, e konsoliduar ndër vite tashmë, dhe ku markat më të fashme dhe serioze kërkojnë opinion tuaj
 • Merrni pjesë në sondazhe të paguara ku të dëshironi, duke fituar kështu para nga komoditeti i shtëpisë suaj
 • Ju mund të na shkruani në ç’do kohë për të marrë informazione mbi sondazhet e paguara online

Nuk jeni akoma i sigurtë? Lexoni këtu

Rregjistrohuni dhe filoni të plotësoni sondazhe

KLIKONI KËTU
Rregjistrohuni dhe filoni të plotësoni sondazhe