Çmimet

Pagesat dhe shpërblimet

Surveyeah shpërblen kohën që ju i dedikoni sondazheve të paguara duke derdhur në llogarinë tuaj euro ($-£..),të colato ju mund ti konvertoni në llogarinë tuaj PayPal ose në çmime fantastike.

Sa më shumë sondazhe të plotësoni, aq më shumë do të rritet shuma e parave tuaja;metoda e sondazheve në internet është tashmë konsoliduar prej shumë vitesh dhe është shumë efektive për shuma të vogla.

Ju mund të shikoni dhe mund të shkarkoni në ç’do kohë shumën finale, edhe nga telefoni juaj.

Së shpejti do të jetë e mundur të konvertoni shumën e parave në eBooks ose t’ja dhuroni një organizate bamirësie.

Ju mund të fitoni kredi duke plotësuar sondazhet dhe duke arritur minimumin e asaj që kërkohet.
Majmuni - Çmime

Çmimet, shuma e arritur dhe pagesa

Nëse arrini shumën e 10 eurove (dollarë-paund), dhe paketa prej 10 euro (dollarë-paund), ju mund të zgjidhni nga:

  • Ju do të merrni një Amazon kupon dhuratë
  • Shkarkoni eBooks
  • Ju do të merrni një Zalando kupon dhuratë
  • Ju do të merrni një Decathlon kupon dhuratë
  • Bëni që eurot të kreditohen në llogarinë tuaj PayPal ( kur të arrini minimumin që kërkohet)
  • Dhuroni fitimin tuaj një shoqate bamirësie

Ju lutemi të vini re që juve nuk do t’ju kërkohen adresa e shtëpisë ose detajet juaja të llogarisë bankare për të derdhur shumën e fituar

*Amazon.com kuponat dhuratë janë ekuivalente në USD
*Amazon.fr .es .it .de kuponat dhuratë janë ekuivalente në EURO
*Amazon.co.uk kuponat dhuratë janë ekuivalente në GBP

Shteti Gjuha Monedha PayPal Amazon VISA Më shumë çmime
Itali Italian EUR 20 10 | Amazon.IT - Carrefour - Decathlon - Esselunga - Zalando - benzina…
Zvicra italiane Italian CHF 30 18€ | Amazon.IT* - Digitech - Foot Locker - GoGift - Ikea - Zalando...
Algjeria Francez USD 20 10 | Amazon.COM 5 -
Angola Portugez USD 10 10 | Amazon.COM 10 -
Arabia Saudite Anglez USD 20 40SAR | Amazon.sa - GoGift - HappyYou
Arabia Saudite Arab USD 20 40SAR | Amazon.sa - GoGift - HappyYou
Argjentina Spanjoll USD 20 10 | Amazon.COM 10 GoGift
Australia Anglez AUD 34 10 | Amazon.com.au 10USD GoGift
Austria Gjermani EUR 15 18 | Amazon.DE 20USD Adidas - Daimani - GoGift - MediaMarkt - Steam - Zalando…
Bahrein Arab USD 10 10 | Amazon.COM 5 GoGift - HappyYou
Bangladeshi Anglez USD 10 10 | Amazon.COM 5 Unimart
Belgjika Fiaming EUR 15 10 | Amazon.nl/Amazon.de 20USD Daimani - Decathlon - GoGift - Steam - Tannico - Zalando…
Belgjika Francez EUR 15 5 | Amazon.FR 20USD Daimani - Decathlon - GoGift - Steam - Tannico - Zalando…
Bjellorusia Rus EUR 5 - - -
Bolivia Spanjoll USD 20 10 | Amazon.COM 5 Casaideas
Bosnja dhe Herzegovina Bosnja EUR 10 - - -
Botsvana Anglez USD 10 10 | Amazon.COM 5 -
Brazil Portugez USD 10 10 | Amazon.COM 10 GoGift
Bregu i fildishtë Francez USD 20 10 | Amazon.COM 5 Amazon.fr
Britania e madhe Anglez GBP 20 10 | Amazon.CO.UK - Foot Locker - GoGift - Just Eat - Zalando…
Bullgari Bullgar EUR 10 - - -
Danimarka Danezë DKK 80 10€ | Amazon.DE* - GoGift
Egjipti Anglez USD 20 - 10 GoGift - HappyYou
Egjipti Arab USD 20 - 10 GoGift - HappyYou
Ekuador Spanjoll USD 5 10 | Amazon.COM 5 -
El Salvador Spanjoll USD 5 10 | Amazon.COM 5 -
Emiratet e Bashkuara Arabe Anglez USD 20 40AED | Amazon.ae 20 GoGift - HappyYou
Emiratet e Bashkuara Arabe Arab USD 20 40AED | Amazon.ae 20 GoGift - HappyYou
Estonia Estonez EUR 5 - 20USD Daimani - GoGift - Steam - Tannico
Etiopia Anglez USD 5 10 | Amazon.COM - -
Filipinet Anglez PHP 140 10$ | Amazon.COM* - Airtime - GoGift - Grab - Shopee - Lazada...
Finlanda Finlandez EUR 10 10 | Amazon.DE - Daimani - GoGift - Steam - Tannico…
Franca Francez EUR 15 10 | Amazon.FR - Adidas - Auchan - Carrefour - Decathlon - GoGift - Netflix - Zalando…
Gabon Anglez USD 10 10 | Amazon.COM 5 -
Gabon Francez USD 10 10 | Amazon.COM 5 -
Gambia Anglez USD 10 10 | Amazon.COM 5 -
Gana Anglez USD 20 10 | Amazon.COM 5 -
Gjermani Gjermani EUR 15 10 | Amazon.DE - Adidas - Daimani - GoGift - H&M- Ikea - Penny - Zalando…
Greqi Grek EUR 5 10$ | Amazon.COM* - Daimani - GoGift - Steam - Tannico
Guatemala Spanjoll USD 5 10 | Amazon.COM 5 -
Guineja Ekuatoriale Spanjoll USD 10 10 | Amazon.COM 5 -
Hollandë Hollandez EUR 15 10 | Amazon.nl/Amazon.de 20USD Daimani - Decathlon - GoGift - Ikea - MediaMarkt - Steam - Zalando…
Honduras Spanjoll USD 5 10 | Amazon.COM 10 -
Hong Kong Anglez HKD 100 - 20USD GoGift - ParknShop - Delivero...
Hong Kong Kinez HKD 200 - - -
Indi Anglez INR 10USD - - GoGift - HappyYou
Indonesi Anglez USD 10 10 | Amazon.COM - Airtime - GoGift - Indomaret - Tokopedia - Ovo - Dana - Shell...
Indonesi Indonesian USD 10 10 | Amazon.COM - Airtime - GoGift - Indomaret - Tokopedia - Ovo - Dana - Shell...
Irak Anglez USD 5 10 | Amazon.COM - -
Irak Arab USD 5 10 | Amazon.COM - -
Irland Anglez EUR 15 10£ | Amazon.CO.UK - Daimani - GoGift - Steam - Tannico…
Islanda Islandez EUR 10 - - -
Izrael Anglez USD 5 10 | Amazon.COM 10 GoGift
Japoni Japonez JPY 1250 1250 | Amazon.CO.JP 20USD -
Jordani Anglez USD 5 10 | Amazon.COM 10 -
Jordani Arab USD 5 10 | Amazon.COM 10 -
Kameruni Francez USD 10 10 | Amazon.COM 5 -
Kanadaja Anglez CAD 10 10 | Amazon.CA 20USD GoGift
Kanadaja Francez CAD 10 10 | Amazon.CA 20USD GoGift
Katar Anglez USD 10 10 | Amazon.COM 20 GoGift - HappyYou
Katar Arab USD 5 10 | Amazon.COM 20 GoGift
Kazakistan Rus USD 5 10 | Amazon.COM 5 -
Kenia Anglez USD 5 10 | Amazon.COM 20 Suregifts
Kili Spanjoll USD 10 10 | Amazon.COM 10 GoGift
Kina Kinez CNY 200 - - -
Kolumbia Spanjoll USD 5 10 | Amazon.COM 10 GoGift
Kongo Francez USD 5 10 | Amazon.COM - -
Kongo R.D. Anglez USD 10 10 | Amazon.COM 5 -
Kongo R.D. Francez USD 10 10 | Amazon.COM 5 -
Korea e jugut Korean USD 5 10 | Amazon.COM 20 GoGift
Kosovë Shqiptar EUR 5 10 | Amazon.it - Amazon.com
Kosta Rika Spanjoll USD 5 10 | Amazon.COM 10 -
Kroacia Kroat EUR 5 10 | Amazon.IT 10USD Amazon.com - Daimani - Steam - Tannico
Kuvait Anglez USD 5 10 | Amazon.COM 5 GoGift - HappyYou
Kuvait Arab USD 5 10 | Amazon.COM 5 GoGift - HappyYou
Lesoto Anglez USD 5 10 | Amazon.COM 5 -
Letonia Letonez EUR 10 10$ | Amazon.COM* - -
Letonia Rus EUR 5 - 20USD GoGift
Libanez Anglez USD 5 10 | Amazon.COM - GoGift
Libanez Arab USD 5 10 | Amazon.COM - GoGift
Libanez Francez USD 5 10 | Amazon.COM - -
Liberi Anglez USD 5 10 | Amazon.COM 5 -
Libia Anglez USD 5 10 | Amazon.COM - -
Libia Arab USD 5 10 | Amazon.COM - -
Lituania Lithuanez EUR 10 10$ | Amazon.COM* - -
Lituania Rus EUR 5 - 10USD GoGift
Luksemburg Francez EUR 5 10 | Amazon.FR - Daimani - GoGift - Steam - Tannico…
Makao Kinez HKD 100 - - -
Malajzia Anglez USD 10 10 | Amazon.COM - GoGift - Grab - Touc n Go - Lazada - Shell...
Malaui Anglez USD 10 10 | Amazon.COM 5 -
Mali Francez USD 5 10 | Amazon.COM - -
Malta Anglez EUR 5 10$ | Amazon.COM* 20USD Daimani - Steam - Tannico
Maroku Arab USD 5 10 | Amazon.COM 5 -
Maroku Francez USD 5 10 | Amazon.COM 10 -
Mauricius Anglez USD 5 10 | Amazon.COM 5 -
Meksikë Spanjoll MXN 50 100 | Amazon.com.mx 5USD Amazon.com - GoGift - Qu
Mianmar Anglez USD 5 10 | Amazon.COM - -
Moldavia Rumun EUR 5 - 10USD -
Mozambiku Portugez USD 5 10 | Amazon.COM 5 -
Namibia Anglez USD 10 10 | Amazon.COM 5 -
Nepal Anglez USD 5 10 | Amazon.COM 5 -
Nigeria Anglez USD 20 10 | Amazon.COM 10 Suregifts
Nikaragua Spanjoll USD 5 10 | Amazon.COM - -
Norvegjia Norvegjez NOK 100 10$ | Amazon.COM* 20USD GoGift
Oman Anglez USD 5 10 | Amazon.COM 5 GoGift - HappyYou
Pakistan Anglez USD 5 10 | Amazon.COM - Jazz - Habitt - Metro - Shopon - Ufone - Zong
Palestinë Arab USD 5 10 | Amazon.COM 5 -
Panama Spanjoll USD 5 10 | Amazon.COM - -
Paraguaj Spanjoll USD 20 10 | Amazon.COM 5 -
Peru Spanjoll USD 5 10 | Amazon.COM 20 GoGift
Poloni Polak PLN 20 20 | Amazon.pl - Allegro – Carrefour – Decathlon – Pyszne – Żabka…
Porto Rico Spanjoll USD 5 10 | Amazon.COM 20 -
Portugali Portugez EUR 10 5 | Amazon.es - Daimani - Decathlon - GoGift - Ikea - Steam - Tannico…
Qipro Grek EUR 5 10$ | Amazon.COM* 20USD Daimani - Steam - Tannico
Republika Dominikane Spanjoll USD 5 10 | Amazon.COM 20 -
Republika Çeke Çek CZK 200 - - -
Ruanda Anglez USD 5 10 | Amazon.COM 5 -
Rumania Rumun EUR 5 - 20USD GoGift
Rusi Rus RUB 300 - - -
Senegali Francez USD 5 10 | Amazon.COM 5 -
Serbi Serb EUR 10 10$ | Amazon.COM* - -
Shqipëria Shqiptar EUR 10 10 | Amazon.IT 5USD Amazon.com
Singapor Anglez SGD 16 16 | Amazon.sg 20USD GoGift - Grab - Sheng Siong - Dairy Farm...
Singapor Kinez SGD 32 10$ | Amazon.COM* - -
Sishelet Anglez USD 5 10 | Amazon.COM 5 -
Sjerra Leone Anglez USD 5 10 | Amazon.COM 5 -
Sllovaki Sllovak EUR 10 10 | Amazon.DE - -
Slloveni Slloven EUR 10 10 | Amazon.DE - GoGift
Spanjë Spanjoll EUR 15 10 | Amazon.ES - Carrefour - Cepsa - Daimani - Decathlon - GoGift - H&M- Ikea - MediaMarkt - Netflix - Zalando…
Sri Lanka Anglez USD 5 10 | Amazon.COM 5 -
Sudan Anglez USD 5 10 | Amazon.COM - -
Sudan Arab USD 5 10 | Amazon.COM - -
Zelanda e Re Anglez NZD 15 10$ | Amazon.COM* 10USD GoGift